14 oct. 2011

Ia-ti un minisite

Liber.tk lanseaza o noua idee de afaceri online, nu ideea e noua ci modul simplu si la indemana oricui de a o pune in practica.
Va pune la dispozitie un minisite gata realizat care trebuie doar personalizat cu continutul dorit si gata de urcat pe server, fara un efort prea mare cu investitii minime.
Liber.tk este de parere ca vinzi mult mai usor un singur produs la un pret mic avand avantajul numarului mare de cumparatori. Si e adevarat ca mereu amani achizitionarea unui produs (care ti-e necesar) foarte scump in schimb cumperi un altul chiar daca nu-ti trebuie pentru ca are un pret de chilipir.
Foarte multi pierd timp pe net dand click-uri pentru cativa centi sau asteapta ani de zile sa castige cu adsense  cand ar fi mult mai simplu sa aibe un minisite care lucreaza singur si banii iti intra in cont.
Nu mai stati pe ganduri, fiti intreprinzatori si actionati, gestionati-va propriul site, unul care sa produca, usor de folosit, usor de intretinut si usor de achizitionat. Aveti liber la castig!

2 comentarii: