20 oct. 2010

Vreau Blog

Blogul este ceva la moda in ziua de azi, oricine isi doreste sa aibe propriul lui blog. Sa definim mai intai ce este un blog?
Blog este prescurtarea de la weblog, ce inseamna jurnal web, care se poate actualiza zilnic, unde oamenii isi pot citi, scrie, impartasi experinentele personale sau pasiunile on line, este o pagina web bazata pe publicatii, articole periodice in ordine cronologica. (sursa Technorati). Oricine poate avea practic posibilitatea de creare a unui blog si chiar in mod gratuit fara sa aibe cunostinte macar despre CSS sau HTML.

Cum? foarte simplu, optand pentru o platforma gratuita Bloger sau WordPress de exemplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile, cu timpul veti invata ce puteti face pentru a capata si putin succes cu site-ul dvs.
Atentie mare totusi, totul poate incepe ca o joaca, dar blogging-ul te poate prinde, poate creea dependeta, fara a fi ceva rau in asta bineinteles.
De ce sa vrei blog? iata ce zice Ovidiu Blag: "îţi dă posibilitatea să scrii toate tîmpeniile care îţi trec prin cap, iar apoi să ţi le citească toată lumea: dacă dormi bine sau prost noaptea, dacă te enervează x sau y, dacă te-ai certat cu nevasta, dacă te emoţionează primul ghiocel sau primul fulg de nea al anului, dacă îţi place sau nu filmul „Avatar”, dacă eşti fan ABBA sau Boney M, Beatles sau Rolling Stones, AC/DC sau Metallica, dacă ţii cu „U” sau cu CFR, Steaua sau Dinamo, Meteor Moci sau Minerul Şuncuiuş, dacă eşti calm sau agitat, frumos sau urît, prost sau deştept."
Bineinteles ca ar mai fi si partea materiala, unii scot bani frumosi de pe urma siteuri-lor lor dar pana acolo drumul e lung pentru newbies.
 Daca si tu iti doresti asta nu mai sta pe ganduri, treci la actiune si poate povestea ta   va ajunge candva una de succes. Daca ai nevoie de ajutor nu te sfii sa intrebi, sunt convins ca vei primi ajutor din partea altor bloggeri.
Nu pot decat sa va urez succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu