12 nov. 2010

Copilarie furata




Plecand de la scandalul din presa romaneasca in care erau implicati politicieni verosi , interlopi si fotomodele, printre care erau si fete minore, am realizat ca in Romania ca si tara europeana are cel mai ridicat grad de abuzuri indreptate asupra minorilor.
Am vazut copii romani pusi sa cerseasca peste tot prin Europa, am vazut ca mii de copii au fost vinduti ca o marfa, prin intermedierea unor ONG-uri motivate doar de banii cistigati din afacere, am vazut ca au fost pusi sa se prostitueze, ca au fost batuti, ca au ars prin spitale, ca unii traiesc in conditii mizere. Condiţiile tot mai proaste de trai ale românilor îi obligă pe mii de copii să afle de la vârste tot mai fragede, ce înseamnă abuzul, numărul minorilor neglijaţi, bătuţi sau trimişi la cerşit, creste pe zi ce trece, sunt copii fara copilarie.
Copilăria este singurul moment al vieţii în care trăim totul la maximă intensitate, este varsta la care suntem cel mai aproape de Dumnezeu si de toate tainele existentei, e un pacat sa furi, sa furi copilaria cuiva nu numai ca e ilegal dar si imoral, abuzul lasă urme şi cicatrice care se vor simţi fără a se vedea. Haideti sa ne unim fortele, sa putem face ceva ca toti cei care fac astfel de abuzuri sa fie pedepsiti corespunzator iar acesti copii sa nu mai sufere, toti copii au dreptul sa zambeasca iar noi ca si parinti, ca oameni trebuie sa ne preocupam de asta, avem puterea si obligatia sa ne implicam mai mult sa ne unim fortele in acest scop. Aplica si tu acum acestei cauze si indeamna cu maturitate si pe altii. Printr-o vointa comuna putem ameliora macar putin aceasta suferinta si putem incerca sa aducem un zambet pe chipul fiecarui copil ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu