11 nov. 2010

webmaster


VIZITATI SI AFACERISTUL1 ! 

AM CERUT CATORVA BLOGGERI IMPORTANTI SA NE RASPUNDA LA UN SET DE 10 INTREBARI, DESPRE CARIERA LOR DE BLOGGERI SI CATEVA SFATURI PENTRU INCEPATORI, NU AU RASPUNS SOLICITARII, DOVADA CA NU AU NICIUN INTERES SA MAI AJUTE PE ALTCINEVA. IN MEDIUL ONLINE APAR SCHIMBARI SI EVOLUTII UIMITOARE CARE NE SURPRIND PE TOTI, SA TII PASUL CU ELE E O ADEVARATA PROVOCARE PENTRU WEBMASTERI.

INCEPATORII NU AU ALTE SOLUTII DECAT SA CAUTE PRIN TUTORIALE SAU SA APELEZE LA SERVICIILE CONTRACOST ALE EXPERTILOR IN SEO SI WEB DESIGN.
SIGUR EXISTA MULTE FORUMURI SI COMUNITATI ALE WEBMASTERILOR DAR ATUNCI CAND CAUTI O SOLUTIE PENTRU O PROBLEMA URGENTA, TE POATE ICETINI SAU CHIAR INCURCA UNEORI IN GASIREA RAPIDA A INFORMATIEI. STIU DIN EXPERIENTA CA UNEORI MI-A LUAT ZILE PANA AM GASIT SOLUTIA SI POATE NU PE CEA MAI POTRIVITA DAR TREBUIE SA NE ADAPTAM DIN MERS LA ORICE SITUATIE. CINE POATE INTINDE O MANA DE AJUTOR UNUI INCEPATOR, AZI? CARE MAINE VA INTRA IN COMPETITIE, PUTINI SUNT CEI CARE MAI FAC ASTA SI MAI ALES GRATUIT.
FIE CU ACORDUL SAU DEZAPROBAREA CELOR MAI VECHI IN BRANSA, NETUL ARE EVOLUTIA LUI EXPLOZIVA SI FIECARE ISI POATE GASI COLTUL LUI IN ACEASTA MAGICA RETEA. AMICI SAU NU, COMPETITORI SAU NU SUNTEM PARTE DIN ACEST ANGRENAJ.

Un comentariu:

  1. Sunt unul din incepatorii care cauta cu disperare informatii in domeniu.Aveti perfecta dreptate, dar probabil acum, totul se plateste..In plus, cred ca si timpul e de vina.

    RăspundețiȘtergere